BBB is de beste training voor benen, billen en buik! Bij BBB-training worden oefeningen gedaan met onder andere steps, een elastische band, ballen, springtouwen enz. met leuke muziek op de achtergrond.

Dance BBB is een workout van 55' waarvan 30' aerobics en soortgelijke dansante bewegingen ter bevordering van de conditie. Daarna 25' verstevigingsoefeningen voor benen, buik, billen, rug, schouders, armen en borst.

Liggend, zittend en staand wordt er gewerkt aan vetverbranding, spierversterking, lenigheid en uithoudingsvermogen. Plezier in de les staat natuurlijk voorop en je kan het zo zwaar maken als je zelf wil, niets moet!

Na een goede warming-up worden er oefeningen gedaan voor de buik, billen en de benen. Voor de afwisseling zullen er ook wel oefeningen voor andere lichaamsdelen worden meegenomen, zoals de armen, taille, borst en de kuiten.

Kort samengevat wordt er dus gewerkt aan conditieopbouw, algemene vetverbranding en figuurverbetering. Heeft u aangepaste training nodig? Geen probleem, ook dat kan.

Sport In Groep!
Samen fitnessen is nog gezelliger.
Kom en doe mee met onze geanimeerde lessen waar sport én ontspanning hand in hand gaan.

Share: