Infrarood energie dringt tot diep in het lichaam door en veroorzaakt een opwarmingseffect in de spieren en organen. Hierdoor wordt het vetverbrandingsproces in werking gezet. De Better Belly wordt als band om uw buik geplaatst en wordt over de kleding aangebracht.

Waarom het nu wel lukt om af te slanken rond uw taille
Wanneer u op de gewone manier gaat bewegen zoals u gewend bent, zal u ervaren dat u een koude buik houdt, dat is tevens het probleem waarom het zo moeilijk is om juist op die plek af te vallen. Door met de Better Belly te gaan sporten merkt u dat uw buik opeens wel warm wordt. Door de infrarood dieptewarmte krijgt het lichaam een veel betere doorbloeding. De warmte van de Better Belly wordt verhoogt naar 55 graden en omdat u er bij gaat bewegen zal uw lichaam zijn uiterste best moeten doen om deze warmte kwijt te raken. De vetverbranding in deze zone wordt met 100% verhoogt!

De methode is eenvoudig
U gaat 3 keer per week ongeveer 45 minuten trainen voor minimaal 4 weken. De eerste training wordt u gewogen en gemeten, daarna gaat u 4 weken trainen en na deze periode wordt u nogmaals gemeten om het resultaat te bewonderen. Tijdens de training op loopband, crosstrainer of fiets, krijgt u een tailleband om met infrarood straling. Door de diepgaande werking van het infrarood in samenwerking met het bewegen, zal uw lichaam extra hard moeten werken om de warmte kwijt te raken. Doordat het infrarood diep doordringt in het lichaam, kan dit het vet aanspreken rondom uw organen. Het resultaat is dat u na 4 weken 1 tot 2 kledingmaten minder heeft!

De vele positieve effecten op het lichaam met de Better Belly

  • Stimuleert de vetverbranding
  • Verhoogt het basaalmetabolisme
  • Vermindert rugklachten
  • Ondersteunt het herstel
  • Bevordert soepele gewrichten en spieren
  • Voert afvalstoffen uit het lichaam
  • Helpt bij menstruatieklachten
  • Bevordert een goede nachtrust

Training op afspraak tijdens de openingsuren van de fitness.

Train met de Better Belly om op een snelle en effectieve wijze van uw buikvet af te komen. Binnen vier weken heeft u 2 kledingmaten minder!

Share: