Een automatische spierreflex die de spiergroepen 100% activeert, traint je lichaam in vorm zonder tijdsverlies en zonder zware belasting. Dit betekent minder kans op blessures. Via verschillende houdingen train je met de Body Coach nagenoeg elke spier.

In vergelijking met andere trainingsmethoden heb je zo 80% minder tijd nodig voor een 20 tot 30% beter resultaat. Body Coach kan worden gebruikt als training, voor opwarming, stretching, of massage. Ook voor revalidatie, preventie van blessures en behandeling van osteoporose, MS, spier- en zenuwaandoeningen, lage rugklachten, enz.

Whole Body Vibration is een principe dat uit de wetenschap is overgewaaid. Een automatische rek reflex wordt via mechanische trillingen van een plaat op het lichaam overgezet en bereikt zo de spiergroepen voor 100%, zonder dat je zelf beweegt. Bij klassieke trainingsmethoden is dit slechts 60 tot 80%.

Door de intensiteit van de prikkels - die kunnen oplopen tot 60 per seconde wordt een resultaat dat met klassieke training niet te evenaren valt. Via verschillende houdingen train je met de Body Coach nagenoeg elke spier in je lichaam.

Tril training bestaat al 20 jaar en werd voor het eerst toegepast bij astronauten. Door gebruik te maken van trillingen, herwonnen ze in korte tijd terug aan kracht na een lange ruimtereis.

De toepassing gaat van cellulitisbehandeling en figuurcorrectie, tot krachttraining, stretchen, maar ook diverse medische behandelingen. Bovendien is vibratietraining snel en afwisselend en toegankelijk voor elke fysieke conditie.

Met de Body Coach reduceer je moeiteloos een allround training van anderhalf uur tot twintig minuten. Bijna iedereen kan de Body Coach gebruiken: mannen, vrouwen, senioren, kinderen (vanaf 12 jaar), geoefende sporters, vrouwen in de menopauze, mensen met gezondheidsproblemen, revaliderende patiënten, ...

Share: