Veel mensen hebben kwaaltjes allerhande. Zere schouders, slechte knieën, zwakke botten,weinig uithouding. De Miha cirkel is uitermate geschikt om snel en veilig een goede basis conditie en basis kracht op te bouwen. Een goede basis conditie en basis kracht is een voorwaarde voor een goede levenskwaliteit.

De Miha Cirkel is een slimme combinatie van volautomatische toestellen. Je trainer stelt eenmaal alle toestellen voor je in, en al je gegevens worden bewaard op een chipkaart. Je kan echt niets meer fout doen: je zitpositie is correct, je gewicht is juist ingesteld, je kan niet te ver bewegen.

De vaak voorkomende fouten die gebeuren in gewone fitnesscentra kan je nu niet meer maken! Je oefent 100% veilig! Je volledige training, inclusief een opwarming duurt slechts 44'! Het is heel leuk om te doen. Je krijgt geen kans om je te vervelen door het snelle wisselen. Het belangrijkste is dat je voelt dat je op slechts 44' tijd echt goed gesport hebt. Deze 44' zullen voorbij zijn voor je het weet!

Hoe intensiever je sport, hoe meer je lichaam zich gaat aanpassen aan deze belasting. Op gewone fitnesstoestellen kun je jezelf echter snel kwetsen. Op de Miha cirkel is dit onmogelijk door de automatische instelling en de elektronische beveiliging. Je kan in alle veiligheid trainen aan de juiste intensiteit. Je moet echt blij zijn als de bubbels verdwijnen. Dan heb je het juiste gewicht! Hierdoor heb je dadelijk het aangename gevoel 'goed' gesport te hebben.

De waterzuil geeft nu het ritme aan. Als hij bubbelt moet je oefenen, stopt hij dan gaat iedereen naar het volgende toestel. Iedereen oefent op hetzelfde ritme, maar elk op zijn eigen niveau. Eenmaal je in het cirkelsysteem zit moet je dus nooit meer wachten op een toestel dat vrijkomt. Als je met een partner oefent, schuif je ook steeds samen door het hele systeem.

Sneller afvallen
Gewichtsverlies bereik je het snelst als je 24 uur per dag, 7 dagen op 7, meer energie verbruikt dan dat je opneemt door je voeding. Het verbruiken van energie wordt de stofwisseling genoemd. Hoe hoger de stofwisseling, hoe meer calorieën er verbruikt worden. Traditioneel sporten verhoogt het verbruik voornamelijk tijdens het sporten. Reeds één uur na de belasting is de stofwisseling nog maar 50% verhoogd. Je zou dus bijna elke dag moeten sporten om echt af te vallen! De Miha Cirkel dwingt je lichaam zich meer aan passen aan de specifieke kracht uithoudingstraining, dan bij een gewone fitnesstraining. Dus 15 maal langer vetverbranding! 2x per tien dagen 44’ sporten is reeds voldoende om 24 uur per dag, 7 dagen op 7, meer energie te verbruiken!

Meer spieropbouw, sneller een beter figuur
Spieren maken slank! De unieke mogelijkheid van de Miha Cirkel om de spieren extra te belasten in de negatieve fase, dit noemt men excentrisch trainen, geeft 30% meer spieropbouw op slechts de helft van de tijd, met slechts de helft van de inspanning! Geen angst : met 2x per week je spieren te trainen wordt je echt geen bodybuilder! Je wordt wel snel slanker, strakker en steviger. Reeds na de eerste training voel je de positieve effecten van deze training. Zonder spierpijn!

Preventie en functieherstel bij rugklachten
Onze spieren ondersteunen onze gewrichten! Op de Miha cirkel kun je ook bij chronische rugklachten 100% veilig je spieren intensief trainen! Je spieren worden op enkele weken tijd tot dubbel zo sterk! Dit geeft een enorme ontlasting en stabilisatie van je ruggengraat!

Senioren en niet sportievelingen
Veel mensen hebben kwaaltjes allerhande. Zere schouders, slechte knieën, zwakke botten,weinig uithouding. De Miha cirkel is uitermate geschikt om snel en veilig een goede basis conditie en basis kracht op te bouwen. Een goede basis conditie en basis kracht is een voorwaarde voor een goede levenskwaliteit. Het is ook de ideale start om veilig en verantwoord jarenlang plezier te beleven aan het sporten. Zonder goede fundamenten kan je geen stevig huis bouwen! Na 6 tot 12 weken is de basis gelegd voor jarenlang sportplezier.

Share: