My Coach

High Level Personal Coaching


Persoonlijke begeleiding zorgt voor een stimulans om je doelstellingen sneller te bereiken. Er wordt een persoonlijk trainingsschema opgemaakt naar jouw noden en vragen. Je krijgt daarbij een trainingsadvies dat je ook kan meenemen in verdere trainingen.


Wie?
Eender wie kan een Personal Coach gebruiken! Wil je vermageren, wil je versteviging, ben je aan het trainen voor een wedstrijd ...

Waarom?
Dit geeft jou de stimulans om door te gaan op de momenten die voor jou moeilijk zijn. Dit is de snelste weg naar je doelstellingen! Geen zorgen dat de trainingen te zwaar voor je gaan zijn, er wordt voortdurend rekening gehouden met jouw noden en vragen!

Medische sportbegeleiding
Specifieke training in specifieke verbrandingszones van het lichaam, gekoppeld aan algemene trainingsdoelen en/of specifieke prestatiemomenten.

Goed herstel (rust) na de training en verbetering van het ademhalingspatroon.

Prestatieverbetering is lange termijn werk: stevige fundamenten leggen, durven om rust in te bouwen voor een goed herstel. Vertrouwen op wetenschappelijk onderbouwde principes.

De meeste atleten zullen in het algemeen juist wat moeten worden afgeremd en minder gaan trainen. En voor allen geldt dat de trainingen nooit meer hetzelfde zullen zijn als voorheen.

Begeleiding door 2 sportkine en lic. lichamelijke opvoeding. Zowel individueel als in groep. Samenwerking met verschillende sportclubs: voetbal, volleybal, wielrenners, atletiek ...

Na individueel, uitgebreide tests krijg je een individueel aangepast training en oefenschema.
Goede begeleiding is een basis tot succes!

Hoe?
Je kan kiezen wanneer je jouw Personal Coaching wil. Het beste resultaat verkrijg je door een periode elke week een training met coach in te lassen. Zo kan er ook sneller aangepast worden aan de trainingen om je doel stellingen te bereiken. Daarna kan je verder trainen op jezelf. Wanneer je terug een sessie wil starten, neem je contact op en pikken we de draad weer op.

Zie je het niet zitten om elke week trainingen met coach te beginnen dan heb je de keuze om afspraak per afspraak te nemen. Daarbij krijg je volgend schema en uitleg en train je daarna 2 tot 4 weken op jezelf. Hierna neem je een volgende afspraak waarbij je trainingsschema wordt aangepast en opnieuw uitleg wordt gegeven.

Meer info?
My Coach Stekene

Share: