EasyPower is een combinatie van een hele reeks krachtoefeningen waardoor je zowel spierverstevigend als vetverbrandend werkt.

De combinatie van kracht, oefeningen en muziek maken deze workout nog leuker. Je verbetert je kracht en je spieren krijgen vorm. Het resultaat is in enkele weken zichtbaar!

Voordelen van EasyPower
Het is een total-body-workout waarmee je +/- 550 kcal per les verbrandt. Je traint alle spieren intensiever omdat je extra gemotiveerd wordt door in groep te trainen. De aangepaste muziek zorgt ervoor dat je door de oefeningen (professioneel gekozen en wetenschappelijk bewezen de meest effectieve) je doel bereikt.

Door je spiermassa te gebruiken, verbrandt je in de daaropvolgende dagen ook meer calorieën!
Je wordt dus fitter, slanker én sterker!

Hoe vaak?
Omdat je echt alle spieren gebruikt, is het ideaal om 2 x per week te trainen, met minimaal 1 rustdag tussen. Aangevuld met 2 à 3 cardiotrainingen (individueel of in groep) per week bereik je het beste resultaat.

Wat nodig?
Sportieve kledij waarin je gemakkelijk kan bewegen, een handdoek (voor de grondoefeningen) en drinken. De barbells, steps, matjes en gewichtjes zijn in de zaal aanwezig.

Moet ik sterk zijn?
Start je met deze les, dan kan je de eerste les(sen) trainen met een lichte of zelfs lege barbell. Gedurende eerste 5 lessen kan je dan geleidelijk aan opbouwen.

Sport In Groep!
Samen fitnessen is nog gezelliger.
Kom en doe mee met onze geanimeerde lessen waar sport én ontspanning hand in hand gaan.

Share: