Zumba is een fitnessprogramma dat is gebaseerd op Latijns-Amerikaanse dans. Het is opgezet door Alberto 'Beto' Perez, een Colombiaanse danser en choreograaf uit Miami. Bij zumba doe je fitness-oefeningen op muziek, vergelijkbaar met aerobics.

De naam zumba komt uit het Colombiaans-Spaans, waar het zoveel betekent als snel bewegen en lol hebben. Wil je ook een fantastisch, mooi strak lichaam, maar heb je geen zin om iedere dag op saaie fitnessapparaten te moeten trainen, dan is Zumba iets voor jou.

Zumba combineert de meest effectieve oefeningen met de exotische ritmes van Latijns-Amerikaanse muzieksoorten als Salsa, Merengue, Cumbia, Samba, Calypso, Reggaeton en Hiphop. De opzwepende muziek en de leuke bewegingen zorgen ervoor dat je niet eens door hebt dat je bezig bent met een geweldige training!

Door middel van Zumba verbrand je tot 1000 calorieën per uur, de resultaten uit Amerika zijn fantastisch! Zumba wordt inmiddels al in minstens 30 landen gegeven en iedereen is momenteel bezeten van deze geweldige training!

Het is fun, het is anders, het is makkelijk en super effectief, het is Zumba!

Zumba is geïnspireerd door de Latijns-Amerikaanse dans en is een vetverbrandende, spierverstevigende workout. Zumba geeft je een bewegingsvrijheid met opzwepende, zomerse muziek. Je hebt nooit het gevoel een workout te doen omdat het zo leuk is.

Zumba is het heetste, snelst groeiende fitnessprogramma wereldwijd! "Zumba" betekent letterlijk "snel bewegen en lol hebben", een omschrijving die perfect beschrijft waar deze training voor staat!

Zumba is het verschil tussen "ik moet" en "ik wil"!
Wanneer het over sporten gaat, denken mensen "ik moet" sporten. Maar wanneer het over Zumba gaat, "willen" mensen wereldwijd Zumba klassen nemen. Miljoenen mensen over de hele wereld staan in de rij om aan deze unieke fitness workout deel te nemen. Inderdaad fitness, geen dansles!

Sport In Groep!
Samen fitnessen is nog gezelliger.
Kom en doe mee met onze geanimeerde lessen waar sport én ontspanning hand in hand gaan.

Share: